Mijn verhaal

Reino Tijtsma

Motoren beheersen mijn leven, al zolang ik me kan herinneren.

Na een aantal jaren als motorfietstechnicus in loondienst te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging, maar hoe? en wat?

Dat ik een perfectionist ben, daar was ik inmiddels wel achter. Waarschijnlijk was dit ook één van de redenen waarom het werken in een grote commerciële motorzaak niet langer bij mij paste. Gewoon zelf in contact zijn met de klant, mijn eigen werk organiseren en daarbij alles van A tot Z regelen, dat is wat mij een goed gevoel geeft.

Lekker sleutelen, korte lijntjes, direct contact en soms tijd voor een dosis humor, dat is wat ik wilde.

Deze gedachten spookten steeds door mijn hoofd en mijn handen bleven jeuken. Na 33 jaar wist ik inmiddels wel dat het bloed toch wel kruipt waar het niet gaan kan. Ik wilde niet nog langer nadenken of wachten totdat ik aan mijzelf ging twijfelen. Daarom kwam ik al snel tot de conclusie dat ik moest doen waar ik gelukkig van word.

Communicatie is voor mij van groot belang. Als ik tekst en uitleg geef waarom ik de dingen doe zoals ik ze heb gedaan, ben ik ervan overtuigd dat jij dit als klant waardeert en dat dit de relatie tussen ons versterkt.

Inmiddels is het zover en weet ik goed wat ik wil. Ik ben een eenmans motorzaak in Sint Annaparochie gestart, onder de naam MotorDoc. Van je hobby je werk maken, wie wil dat nou niet? Het is mij gelukt!

Maak een afspraak en regel direct jouw onderhoudsbeurt, reparatie of transport!

De Stapel 10a
9036 VN Menaam

Telefoon:     0518 - 22 00 00

Whatsapp:  0518 - 22 00 00

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Producten

  • Accu's
  • Banden
  • Remblokken
  • Olie
  • Filters
  • Vloeistoffen
  • Ketting Kits

Dit is een kleine greep uit de producten en onderdelen die ik kan leveren. Zowel origineel als imitatie is voor mij geen probleem.

Bij MotorDoc is in overleg veel mogelijk. Service staat voorop.

Ik heb jarenlang ervaring en voer het onderhoud of de reparatie aan jouw motorfiets vakkundig en snel uit.

Mijn werkplaats is voorzien van moderne apparaten en gereedschappen.